5 Things That I Love Recently

5 thins i love recently
Image by Montatip


Just simple and quick notes for the blog. Saja nak share lima benda yang amek suka recently sebab dah lama tak update sini. 

1. Ipad Air (4th Generation)

A wishlist does come true. Dah lama teringin dengan benda alah ni cumanya keadaan kewangan belum mengizinkan tapi alhamdulillah kalau dah jodoh tak kemana pun. Hik. Sebelum ni guna ipad mini yang amek beli pada tahun 2014 atau 2015 kalau tak silap. Sekarang dah tak beguna sebab ios dah tak boleh update dan banyak apps tak boleh nak download. Sedih. Tapi dah gembira balik sebab ada buah hati baru!

2. Goodojoq Pencil

Yang ini amek kena racun oleh adik amek. Dia cakap compatible dengan ipad and I even tried that untuk tulis dalam apps goodnotes and procreate. Kinda smooth jadi amek terus bukak shopee, add to cart dan bayar. Finally complete my digital notebook kit!

3. Mi Dual Mode Wireless Mouse Silent Edition

Amek tak tahu bagus atau tak kualiti mouse ni tapi amek guna untuk ipad sebab kadang malas nak touch screen kalau tengah layan movie so I think I need to get it. Keperluan instead of kehendak. Saja nak sedapkan hati sendiri padahal nak complete kan my digital notebook kit. Nak jadikan ipad sebagai laptop nombor dua sebab kadang rasa teramat malas nak on laptop untuk buat kerja. So yeah, bluetooh mouse it is.

4. Rincoe Jellybox Nano

I love love love my new pod! It's fully transparent dan cantik gila. Tak menyesal beli cuma tak tahu berapa lama akan bertahan. Sebelum ni guna Nevoks Feelin dan dah almost setahun guna so why not get a new one hehe.

5. Project Ice Double Spearmint Flavor

Dalam banyak banyak pod juice yang amek cuba, rasa double spearmint ni yang amek paling suka. Tak manis and just nice. I know its not good to vape but its one of my stress coping mechanism. 


Baiklah itu sahaja untuk update malam ini dan tentang kesukaan amek recently. Now tell me yours!

0 comments